Designa Architectuur

Het begon allemaal bescheiden en heel ambitieus met een architectuurstudio in Hilversum.
Nu, bijna 30 jaar later, is Designa Architectuur BNA een begrip in Nederland en tot ver daarbuiten.

Onder de bezielende leiding van oprichter Bertram Terpstra sloeg het innovatieve bedrijf de vleugels uit naar alles wat met comfortabel en luxueus wonen heeft te maken

Designa Interieur & Architectuur BNA is gevestigd in het mooie Gooise dorp Laren, evenals het Inspiratiecentrum ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’. Die naam is een verwijzing naar het gelijknamige, populaire televisieprogramma bij RTL4, dat al vele jaren een groeiend kijkerspubliek weet te boeien.

Designa Architectuur

Speciaal projectteam

De showroom Designa Interieur bevindt zich in Hilversum. Het team van Designa – bijna dertig gepassioneerde specialisten – ontwerpt en verbouwt woningen, restaurants en kantoren in binnen- en buitenland. Voor elke opdracht wordt een speciaal projectteam samengesteld, waarin alle benodigde disciplines zijn vertegenwoordigd.

Alles draait om de klant

Bij Designa draait alles om de klant. ‘Goed luisteren’ is de essentie. Samen met de preferred suppliers realiseert Designa uw droomhuis en neemt u daarbij alle zorgen uit handen. U hoeft alleen maar te genieten!

Gaat u bouwen of verbouwen? En zoekt u professionals die u begeleiden in dit traject? Wij laten graag uw woonwensen tot leven komen en ontzorgen u van schets tot oplevering.

Neem contact op