>> Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld <<

Enthousiaste Architect (bouwkundig)

Designa Architectuur BNA & Interieur BNI en de makers “Van Woonvilla naar Droomvilla”

Wij willen graag kennismaken met een initiatiefrijke, enthousiaste, ervaren collega om ons team te versterken. Wij hebben behoefte aan een sterke, creatieve ontwerper die vol passie zelfstandig en in teamverband kan werken in een informele werksfeer.  

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Vanaf het begin ben je zowel zelfstandig als in teamverband bij het project betrokken. Je bent in staat binnen het ontwerpteam mee te denken met de uiteenlopende uitdagingen en wensen van onze opdrachtgevers en je vertaalt deze in creatieve, doordachte en verrassende ontwerpen. Met jouw enthousiasme ben je in staat de ontwerpen over te brengen naar de opdrachtgever en begeleid je hen door het ontwerpproces. Voor hen ben jij het eerste creatieve aanspreekpunt.​ 

Binnen jouw projecten draag jij verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de ontwerpen, maar ook voor het verloop van de processen: van vlekkenplan, schetsontwerp tot en met het definitieve ontwerp. Wij zoeken een architect die met passie  innovatieve-, en vooruitstrevende ontwerpen kan realiseren. Iemand die binnen ons hechte team past, plezier uitstraalt en voor het beste resultaat gaat.

GEVRAAGDE COMPETENTIES: WIE BEN JIJ EN WAT DRIJFT JOU?

 • Ervaring in het vervaardigen en uitvoeren van (deel) ontwerpen; 
 • Snel kunnen schakelen tussen verschillende projecten; 
 • Goed kunnen samenwerken met interieurarchitecten, stylisten en projectleiders; 
 • Architect die ‘spannende’ ontwerpen maakt; 
 • De plannen zelfstandig aan de opdrachtgever kan presenteren. 

KERNCOMPETENTIES:

Creatief, teamplayer, klantgericht, kwaliteitsgericht, ownership nemen, leergierig, flexibel, detailgericht, zelfstandig kunnen werken en innovatief. Je bent een echte entrepreneur. 

FUNCTIE-SPECIFIEKE COMPETENTIES:

 • Afgeronde architectuur opleiding aan de TU of Academie van Bouwkunst; 
 • Minimaal 4 jaar werkervaring; 
 • Goede kennis van bestemmingsplannen, bouwproces en bouwbesluit. 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Contract voor 12 maanden met de intentie om daarna voor onbepaalde tijd te verlengen; 
 • CAO voor de Architectenbureaus; 
 • Pensioenregeling; 
 • Auto van de zaak of km vergoeding; 
 • Boven marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring; 
 • Gevarieerd werk. Van schets tot oplevering!;
 • Een Inspirerende werkomgeving en een sterk groeiend en succesvol architectenbureau gehuisvest aan de A1 in een zeer recent-, en  nieuw opgeleverde studio/ showroom (1600m2).

Spreekt de inhoud van deze vacature en ons bedrijf en haar ambitie je aan. Werk je graag in teamverband en zoek je een dynamische werkomgeving?
Stuur dan jouw motivatiebrief met cv naar: bertram@designa.nl.

OVER DESIGNA ARCHITECTUUR BNA EN INTERIEUR BNI EN VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

Met het ‘Designa principe’ van binnen naar buiten denken, ontwerpt en realiseert Designa Architectuur BNA en Interieur BNI droomhuizen: Van architectuur, interieurontwerp, bouwmanagement, inrichting tot styling.

Vanuit een schitterend nieuw kantoor- en Inspirience Center in Hoevelaken geeft Bertram Terpstra samen met zijn partner Pauline Jorritsma en team van vakspecialisten (architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwbegeleiders en stylisten) vorm aan zeer exclusieve nieuw- en verbouwprojecten. Van schets tot en met oplevering ‘onder één dak’!

Door de totaal-aanpak van Designa Architectuur BNA en Interieur BNI komen alle facetten van architectuur (exterieur en interieur) aan bod. Daardoor nemen Designa Architectuur BNA en Interieur BNI de opdrachtgever alle zorg uit handen. Inspiratiecentrum ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ te Laren en televisieprogramma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ zijn onderdeel van het totale businessmodel.

In ons televisieprogramma, dat op zondag om 17.30 uur te zien is bij RTL4, Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en interieurontwerpster Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Bovendien laten ze zien wat de toegevoegde waarde van een architect en stylist is. Marit van Bohemen bezoekt daarnaast verschillende fabrikanten- leveranciers en (internationale) beurzen, waar innovaties, trends en nieuwste producten onder de aandacht van de kijkers worden gebracht.

Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur, verlichting, meubilering, stoffering en styling komen aan bod.

Kijk voor meer info over Designa op www.designa.nl