>> Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld <<

Commercieel projectleider (fulltime)

FULLTIME
Designa Interieur
Locatie: Laren

INFO DESIGNA:

De naam Designa is al bijna 30 jaar synoniem met woon- en leefcomfort op het hoogste niveau. Meer dan een kwart eeuw, waarin het bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in exclusief en sfeervol wonen. Specialisten op het gebied van architectuur, interieurarchitectuur, bouwmanagement, inrichting, stoffering, verlichting en styling werken samen als één team om uw woondromen te realiseren. Zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Zorgeloos en vertrouwd.

FUNCTIEOMSCHRIJVING COMMERCIEEL PROJECTLEIDER:

Zoek jij een inspirerende baan in een toonaangevend bedrijf? Spreekt architectuur en verbouwingen je aan, en wil je ook graag onze relaties op een actieve en enthousiaste wijze adviseren over hun nieuw- en verbouwplannen en woonomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als commercieel projectleider inventariseer je de woonwensen en geef je advies over kleur en materialen. Belangrijk in deze functie is dat je de ontwikkelingen binnen de interieurbranche volgt en integreert in het ontwerp. Jouw verantwoordelijkheden liggen bij het inplannen van showroombezoek, opvragen van offertes, het maken van een op maat gemaakt interieurplan en het afsluiten van verkooporders.

De ideale kandidaat is representatief, proactief, zelfstandig en klantgericht. Je hebt gevoel voor ruimtelijke indeling en je bent in staat de klant te adviseren bij hun keuzes.

Bovendien kom je te werken in een inspirerende omgeving, en wordt je eigen inbreng op prijs gesteld.

Heb jij relevante ervaring in de wereld van interieur, advies en verkoop?

Mail dan een motivatiebrief met cv naar: nynke@designa.nl