>> Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld <<

GEPASSIONEERDE STYLIST/VERKOOPADVISEUR

FULLTIME (37 uur per week)
Designa Interieur
Locatie: Hilversum

INFO DESIGNA:

Designa Interieur bestaat sinds 1994 en verkoopt de bekende designmerken en stoffenmerken. Designa Interieur is een onderdeel van de drie eenheid Designa Architectuur BNA (Laren) en Wooninspiratiecentrum “Van Woonvilla naar Droomvilla” (Laren). Designa maakt voor RTL 4 het woonprogramma “Van Woonvilla naar Droomvilla” Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk advies aan onze klanten van passievolle en ervaren adviseurs en dat is ook wat onze klanten verwachten en zeker ook waarderen!

Designa Interieur is een walhalla voor liefhebbers van stijlvol meubilair, design, kunst en decoratie. De sfeervolle showroom is gevestigd in een voormalige kolenloods in hartje Hilversum en heeft een oppervlakte van liefst 600 m². De verschillende, zorgvuldig gecomponeerde stijlkamers zijn een bron van inspiratie voor iedereen die zich interesseert voor verrassende, harmonieuze interieurs en alles wat wonen bijzonder maakt. Designa Interieur heeft een veelzijdige collectie meubelen, stoffen, accessoires, kunst, raamdecoratie, behang en verf van (inter-)nationale A-merken.

FUNCTIEOMSCHRIJVING GEPASSIONEERDE STYLIST/VERKOOPADVISEUR:

Zoek jij een inspirerende baan in een toonaangevend bedrijf? Spreken designmeubelen van nationale- en internationale top-leveranciers je aan, en wil je ook graag onze relaties op een actieve en enthousiaste wijze adviseren over hun woon/leefomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze inspirerende showroom in Hilversum (oude kolenloods) op een onverwachte locatie zijn wij op zoek naar een gepassioneerde Stylist/ verkoopadviseur (m/v) voor 37 uur per week. Je maakt onderdeel uit van een hecht verkoopteam dat iedere dag bezig is om de door ons nieuw ontworpen of verbouwde woningen te voorzien van een sfeervolle totaal inrichting.

Als interieurstylist geef je advies over interieur en inrichting. Aan jou de taak om in samenspraak met de klant een interieuradvies/interieurplan op te stellen. Belangrijk in deze functie is dat je kennis hebt van stijl. Jij weet als geen ander hoe je materiaal- en kleurgebruik op elkaar moet afstemmen. In jouw functie als interieurstylist ben jij niet alleen de verkoper/adviseur in de showroom en stalenkamer maar ga je ook naar de klanten. Inmeten en advies geven  is voor jou geen enkel probleem. Je kan goed overweg met cijfers en weet hoe je offertes moet opstellen.

JE COMPETENTIES:

 • Je beschikt over een gezonde portie enthousiasme, passie en beleving;
 • Je bent representatief en hebt goede contactuele eigenschappen;
 • Je bent energiek, proactief, sociaal, commercieel gedreven en een klantgerichte werkwijze;
 • Je hebt gevoel voor ruimtelijke indeling en de inrichting van een woonomgeving en kunt dit eenvoudig uitwerken op papier of via de bekende tekenprogramma’s zoals Navigram, Google SketchUp, etc.;
 • Je hebt een goed gevoel voor styling en ontwerp;
 • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om klanten te adviseren en een verkooporder af te sluiten;
 • Je hebt relevante ervaring in de wereld van interieur, advies en verkoop;
 • Je hebt kennis van het hogere meubelsegment;
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent rekenvaardig, creatief en administratief goed onderlegd;
 • Je communiceert makkelijk en kunt de wensen van klanten goed inschatten;

WAT BIEDEN WIJ:

Wij bieden een verantwoordelijke- en commerciële functie binnen een succesvolle organisatie met interessante primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO Retail Non-Food. Zo kun je rekenen op:

 • Een passend salaris
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskosten- en Telefoonvergoeding
 • Pensioenopbouw
 • Verzekeringen
 • Aantrekkelijke personeelskortingen

Bovendien kom je te werken in een inspirerende omgeving, en wordt je eigen inbreng op prijs gesteld.

Spreekt de inhoud van deze vacature en ons bedrijf je aan en heb je affiniteit met onze ‘signatuur’, werk je graag in teamverband en zoek je een dynamische werkomgeving?

Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar: nynke@designa.nl.