>> Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld <<

Manager Finance en Inkoop

FULLTIME (40 uur per week)
Designa Architectuur BNA & Interieur BNI en de makers van “Van Woonvilla naar Droomvilla”

PROFIEL FINANCIEEL MANAGER:

Designa groeit en de afdeling administratie & inkoop willen wij graag laten meegroeien. Daarom zijn wij op zoek naar een financieel manager. Iemand die alles weet te halen uit ons AFAS-systeem, die onze administratieve processen verder kan optimaliseren en die energie krijgt van een creatieve omgeving. Iets voor jou?

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

In de (nieuwe) functie van financieel manager ben je verantwoordelijk voor de integrale administraties van Designa Holding en haar drie werkmaatschappijen. Je beheerst het grootboek, verzorgt de maandafsluiting, maakt de nodige rapportages (financieel en niet- financieel en je hebt een signalerende functie richting management. Samen met de accountant verzorg je de jaarrekening.

Naast je verantwoordelijkheid voor de afdeling administratie, ben je ook verantwoordelijk voor de afdeling inkoop. Je team bestaat uit zes medewerkers en daaraan geef je ook leiding. Samen klaren jullie de klus. Daarnaast ben je onderdeel van het MT van Designa.

WAT WE VAN JE VRAGEN:

Je bent een zelfstandige en nauwkeurige collega die analytisch inzicht heeft en die weet van aanpakken. Je bent pro-actief en voelt je verantwoordelijk voor een gedegen administratieve organisatie. Samen met je team ben je in staat continue verbeteringen te initiëren op proces- en rapportageniveau en je zorgt voor voldoende draagvlak voor veranderingen.

Je vindt een veilige-, en leuke werksfeer net zo belangrijk als wij. Lol in je werk staat bij jou hoog in het vaandel en dat draag je ook uit. En, natuurlijk voel jij je -net als wij- aangetrokken tot de architectuur- en interieurmarkt waarin Designa actief is.

GEVRAAGDE COMPETENTIES: WIE BEN JIJ EN WAT DRIJFT JOU?

 • Afgeronde HBO opleidingen de richting Accountancy, Controlling of Bedrijfseconomie;
 • Minimaal 2 – 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, liefst binnen een projectorganisatie;
 • Gedegen kennis van wet- en regelgeving;
 • Kennis en ervaring met AFAS is een enorme pre;
 • Beheersing van de Microsoft OA tools (Word, Excel en Outlook).

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Contract voor 12 maanden met de intentie om daarna voor onbepaalde tijd te verlengen;
 • CAO voor de Architectenbureaus;
 • 30 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring;
 • Een succesvol architectenbureau gehuisvest aan de A1 in een net nieuw opgeleverde studio/ showroom (1600m2) te Hoevelaken;

Spreekt de inhoud van deze vacature en ons bedrijf en haar ambitie je aan. Werk je graag in teamverband en zoek je een dynamische werkomgeving?
Stuur dan jouw motivatiebrief met cv naar: arno@designa.nl.

OVER DESIGNA ARCHITECTUUR BNA EN INTERIEUR BNI EN VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

Met het ‘Designa principe’ van binnen naar buiten denken, ontwerpt en realiseert Designa Architectuur BNA en Interieur BNI droomhuizen: Van architectuur, interieurontwerp, bouwmanagement, inrichting tot styling.

Vanuit een schitterend nieuw kantoor- en Inspirience Center in Hoevelaken geeft Bertram Terpstra samen met zijn partner Pauline Jorritsma en team van vakspecialisten (architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwbegeleiders en stylisten) vorm aan zeer exclusieve nieuw- en verbouwprojecten. Van schets tot en met oplevering ‘onder één dak’!

Door de totaal-aanpak van Designa Architectuur BNA en Interieur BNI komen alle facetten van architectuur (exterieur en interieur) aan bod. Daardoor nemen Designa Architectuur BNA en Interieur BNI de opdrachtgever alle zorg uit handen. Inspiratiecentrum ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ te Laren en televisieprogramma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ zijn onderdeel van het totale businessmodel.

In ons televisieprogramma, dat op zondag om 17.30 uur te zien is bij RTL4, Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en interieurontwerpster Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Bovendien laten ze zien wat de toegevoegde waarde van een architect en stylist is. Marit van Bohemen bezoekt daarnaast verschillende fabrikanten- leveranciers en (internationale) beurzen, waar innovaties, trends en nieuwste producten onder de aandacht van de kijkers worden gebracht.

Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur, verlichting, meubilering, stoffering en styling komen aan bod.

Kijk voor meer info over Designa op www.designa.nl en www.vanwoonvillanaardroomvilla.nl.